Indica publicitat
Dijous, 28 de gener del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 5 de març del 2009 | 15:21
Cartes al director · Política

Sobre el 50% de cinema en català

Sobta veure com ara tothom es felicita per la proposta del conseller Tresserras (que es diu com jo però que no tinc el gust de conèixer) de fer una llei que asseguri el 50% de possibilitats de veure cinema en català a casa nostra. Sobta encara més que un partit com el PSC-PSOE doni suport a les sancions que sembla ser que s'imposaran per l'incompliment de la llei. Tot això em sobta perquè ja fa bastants anys que la llei del català preveu unes quotes de pantalla i unes sancions.
Ningú recorda que va ser el PSC-PSOE qui va posar més problemes per l'aprobació d'aquella llei? Ningú recorda que va ser el PSC-PSOE qui deia que no es podein posar sancions? No va ser el PSC-PSOE qui es va reunir amb les "Casas Regionales" per armar soroll? A què ve aquest canvi? no serà que, de tant en tant, s'ha de donar ales a alguna iniciativa d'ERC per tal de no perdre la poltrona? Parleu d'escepticisme de CiU.

Us estranya que siguem esceptics? Només hi haurà cinema en català si els catalans (els ciutadans catalans) ho exigim. Si demostrèssim clarament que volem cinema en català no caldrien lleis com aquesta.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat