Indica publicitat
Dimecres, 19 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 14 de d'octubre del 2008 | 15:41
Cartes al director · Política

seny genuí

Els dos darrers articles del Sr. López Tena publicats a l'Avui (diumenges 4 i 12 d'octubre) constitueixen, amb molta diferència, segons el meu modest parer, l'anàlisi més científica, més seriosa i més responsable que s'ha escrit sobre la nostra situació política en els darrers mesos. Si us plau, prenguin nota tots plegats: polítics, periodistes, poderosos silents, intel•lectuals i altres elits. Vostès es deuen, en cos i ànima, per davant de tot, a Catalunya. Si us plau siguin responsables, el seu únic país (no n'hi ha d'altre) s'hi juga l'existència; si no es veuen amb prou forces per liderar aquest procés com cal, amb claredat d'idees i fermesa responsable, tinguin la decència de plegar.

No divaguin ni perdin més temps, l'anàlisi és rigorós i el diagnòstic queda perfectament establert en aquests antològics articles del Sr. López Tena. Ara tan sols els toca actuar en la única direcció possible; els que no ho tinguin encara prou clar, si us plau, no facin nosa, observin i deixin fer. No serà gens fàcil, però aquest és l'únic camí assenyat i responsable. L'únic camí que ens portarà, finalment, a bon port.

Hi ha ocasions a la història que al seny més assenyat, paradoxalment, se'l titlla de rauxa; tant de bo no sigui el cas; ens costaria massa car.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat