Indica publicitat
Dissabte, 23 de gener del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 16 de juny del 2009 | 14:34
Cartes al director · Política

Abstenció

Estic totalment d'acord amb el senyor Tremosa, d'assenyalar a TV3 i els mitjans públics catalans com una de les causes de l'alta abstenció de Catalunya. Declaracions fetes dins del magazine de TV3 presentat pel senyor Cuní. La meva sorpresa va ser la desagradable rèplica del presentador cap a una persona tan educada com és el senyor Tremosa.


I encara em va sorprendre més el massatge periodístic fet pel senyor Cuní cap un inquisidor sense escrúpols de l'idioma català com és Alejo V. Quadras.

Crec que els partits no sucursalistes farien bé de reflexionar sobre la rèplica del senyor Cuní cap el senyor Tremosa, quan li diu, més o menys, que si volen una televisió que se la comprin.

Els partits no sucursalistes ho tenen molt cru per transmetre el seu missatge sense tenir mitjans de comunicació amics, com els que tenen el PP-PSOE. Aquests mitjans amics que van des de les brunetes' madrilenyes, que fan la feina més bruta, passant per les privades i acabant per les estatals de torn, totes elles estan adoctrinant cada dia i sense límit de temps.

En canvi, els mitjans públics catalans, i en particular TV3, han eradicat qualsevol espai de debat per discutir a fons els grans problemes que tenim al damunt, com són l'atur, el model econòmic i el -gairebé- col·lapse de serveis públics i socials, pel fet d'haver augmentat de cinc a vuit milions d'habitants.

Ara, el que tenim, és una dictadura dels presentadors estrella i els seus programes insípids i trinxadets, on els temes de debat són despatxats superficialment o amb clau d'un humor estúpid que ridiculitza la política i engreixa més l'abstenció.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat