Indica publicitat
Dijous, 28 de gener del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 17 de febrer del 2009 | 16:11
Cartes al director · Política

L'educació també està en crisi a Catalunya!

Un alumne amb altes capacitats intel·lectuals no és només un nano llest, sinó també un alumne amb unes necessitats educatives especials les quals no tenen resposta en el sistema educatiu actual. Manca de resposta que ve donada per molts motius, manca de recursos, manca de preparació del professorat, manca d'informació general, prioritat a d'altres comunitats amb necessitats educatives especials (aules d'acollida, aules de reforç.. ).

Aquesta manca de resposta a les seves necessitats educatives provoca una gran frustració en aquests alumnes amb altes capacitats, els quals tenen una gran curiositat intel·lectual i moltes ganes d'aprendre i donar de si tot el que són capaços de donar.  Aquesta frustració els porta a conductes rebels, a desmotivació i a fracàs escolar.  s una llàstima que aquests alumnes, com està passant actualment, hagin d'abandonar l'educació desmotivats i havent d'afrontar un futur incert, mancats d'una educació desitjada però no assolida per motius aliens.  Per això, també l'educació està en crisi a Catalunya!

   

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat