Indica publicitat
Dijous, 28 de gener del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 30 de juny del 2008 | 18:05
Cartes al director · Política

A veure què dieu!... Periodistes!


Fa algunes setmanes un periodista, que al començament de la seva carrera professional va passar per Ràdio Terrassa i el nom del qual em fa pensar en una població catalana, a la pregunta "Cap a on va Catalunya?" va contestar d'aquesta manera : a). Catalunya anirà allà on els catalans vulguin que hi vagi. Tots els catalans!. b). Catalunya necessita un projecte. Si parlem de projecte, hem de parlar d'unitat, d'implicació, ...
c). Catalunya necessita, en el marc d'aquest projecte, propostes viables... d). I tancant les 3 respostes anteriors, agafant una mica de cada una d'elles deia: Catalunya necessita propostes, que permetin la implicació de tots els catalans.. Propostes viables!... Fa pocs dies, un altre periodista , escrivia (pensant crec jo, igual que el periodista anterior, en la proposta d'Ibarretxe i en la de Carod). Escrivia aproximadament això : "La visió simplista de bons i dolents, d'unes nacions perifèriques avançades sotmeses a un poder central decimonònic, incapaç de deixar de ser autoritari , no ha afavorit mai l'avenç de les propostes catalanes i basques" (...) Aquest periodista ens diu que l' esmentada visió simplista (bons i dolents) ens perjudica... Jo crec, que ens diu que no hem d'anar sobrats! Ens diu també, que les propostes han de ser viables... Que si ens divideixen, no seran viables!

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat