Indica publicitat
Dissabte, 31 d'octubre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 3 de juny del 2010 | 16:34
Crònica · Illes Balears

El Círculo Balear es dissol

El grupuscle ultradretà que servia de cuirassa de les polítiques lingüicides del govern Matas, el Círculo Balear, ha anunciat la seva dissolució. L'excusa que ha posat Jorge Campos, únic membre conegut de l'organització, és la intenció de transformar-se en "Fundación Nacional Círculo Balear", amb la pretensió, modesta d'actuar "a nivell estatal".

Poques pretensions, diríem, per un grupet que caben tots en un balcó, segons s'ha vist, i que fins al dia d'avui, no han existit poc més que virtualment, a cop de portada d'El Mundo. s possible, però, que els problemes econòmics del grup empresarial de Pedro J. Ramírez (a punt de la fallida) hagin posat fre al manteniment de l'estructureta de Jorge Campos, així que ara aquest s'ha hagut de veure empès a obrir una "subscripció popular" de 20 euros l'aportació, perquè els ciutadans, en plena espiral de baixada de sous, hagin d'invertir part dels seus guanys en mantenir el d'aquest inefable personatge. 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat