Indica publicitat
Dimarts, 25 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de novembre del 2010 | 17:10
Crònica · Illes Balears

El judici de Saïda Saadouki, vist per a sentència

Després de dos ajornaments, avui s'ha fet finalment el judici de la traductora Saída Saadouki, denunciada pel capità de la guàrdia civil Bartolomé del Amor. Han anat circulant els diferents testimonis, la majoria d'ells de l'acusació, que han incorregut en algunes contradiccions. Els moments més importants han estat les declaracions de la mateixa Saïda, que s'ha ratificat en la seva versió dels fets, i de Bartolomé del Amor, que ha negat les acusacions de la intèrpret.

Finalment, el fiscal ha demanat una multa per a Saïda i l'advocat defensor la seva absolució apel·lant a la llibertat d'expressió i a les contradiccions entre els testimonis de l'acusació. Cal remarcar que una de les proves demanades per la defensa, els vídeos que reprodueixen el que va passar a l'exterior de la caserna, no han estat aportats per l'acusació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat