Indica publicitat
Dissabte, 17 d'abril del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 23 de març del 2012 | 17:07
Crònica · Illes Balears

Les entitats ciutadanes fan una crida a participar a la manifestació 'Sí a la nostra llengua'

Aquesta setmana, a la porta del Parlament de les Illes Balears, les entitats que donen suport a la manifestació Sí a la nostra llengua han fet una crida a la participació de tota la ciutadania.

Palma · El president de l'Obra Cultural Balear, Jaume Mateu, ha afirmat que "és necessari que durant els dies que falten fins a la marxa els partidaris de la llengua pròpia es continuïn mobilitzant i que convidin altres cinc persones a participar-hi". Mateu considera que la manifestació "ha de ser un clam tranquil i en positiu a favor de la llengua, que agruparà persones de totes les edats, ideologies i orígens socials.

Aquest clam positiu", segons el president, "contrastarà i serà una resposta a la negació dels nostres drets lingüístics que suposa la llei de funció pública". El president de l'OCB confia que la manifestació serà massiva i ha anunciat que nombrosos pobles de Mallorca han organitzat autocars per assistir-hi.
La manifestació "Sí a la nostra llengua" tendrà lloc el proper diumenge, 25 de març, i partirà a les 18.00 hores, i anirà des de la plaça d'Espanya de Palma fins al Consolat de Mar, tot passant per Oms, la Rambla, el carrer de la Riera, el carrer Unió, el Born, el carrer d'Antoni Maura i el Passeig Sagrera.

La marxa ha estat convocada per l'Obra Cultural Balear, Jaume Mateu, pel Consell de la Societat Civil de Mallorca (integrat per més de 50 entitats i organitzacions socials) i per una Comissió Organitzadora integrada per l'Associació de Premsa Forana, la Federació de Música i Ball de Mallorca, la Federació d'Associacions de Veïns, els Joves de Mallorca per la Llengua, l'Associació Cultural Albopàs, el GDEM, el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, els Escoltes de Mallorca, el Santuari de Lluc, FAPA-Mallorca, el Moviment per la Llengua, el Moviment d'Escoles Mallorquines, la Unió de Pagesos, CCOO, STEI-i, UGT, CGT i el GOB.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat