Indica publicitat
Dissabte, 17 d'abril del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de maig del 2012 | 17:11
Crònica · Illes Balears

Pànic al Govern, histèria a l'aparell mediàtic

No fer cas als avisos té un cost polític elevat. El Govern de José Ramón Bauzá ha d'afrontar una situació econòmica i social molt complicada, derivada de la fallida del seu model de creixement, basat en la construcció i en els sous baixos.

Redacció: Tribuna Mallorca · Ningú no diu que hagi de ser fàcil governar en aquestes condicions, sobretot si Bauzá, aplicant la manera de ser i pensar típica del PP, pretén que la majoria absoluta sigui un xec en blanc per fer el que vulgui, des d'exterminar el català fins a tancar hospitals, tot passant per urbanitzar es Trenc trenta anys després.

En només onze mesos, l'executiu ha traspassat totes les línies vermelles. I ho ha fet amb una actitud fatxenda i prepotent que no fa més que crispar i dividir la societat. Un estil basat en l'insult a la intel•ligència de la ciutadania i en la manipulació informativa més barroera.

L'executiu ha estat incapaç de reconèixer els avisos. Segurament la rectificació ara ja sigui impossible
Els fets d'ahir a Manacor, una cassolada espontània contra la política lingüística i contra les retallades del Govern, expressen el grau de crispació ciutadana in crescendo que provoca una manera de governar perdonavides. No hi havia, com pretén una maquinària propagandística totalment desprestigiada i superada pels esdeveniments, un grup de batasunos incendiaris, sinó gent normal que només volia expressar el seu malestar. Precisament, la reacció histèrica del Govern i del seu aparell mediàtic indica una creixent debilitat.

L'executiu, autista i amb poques habilitats socials com el seu líder, ha estat incapaç de reconèixer els avisos de descontent i crispació. No els va saber veure a Sa Pobla ni a Felanitx i segurament la rectificació ara ja sigui impossible.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat