Indica publicitat
Dimecres, 12 d'agost del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 6 d'octubre del 2010 | 15:28
Crònica · Pla de lleida

Felip Puig i l'aeroport

Convergència, l'artefacte que Jordi Pujol va crear i liderar amb èxit espatarrant, és, encara avui ?o, si es vol, avui més que mai?, messianisme eficaçment temperat per una concepció possibilista de la política, paternalisme estilitzat amb una programa tecnocràtic i pretesament postideològic: el partit-moviment cridat a conduir els destins patris perquè són els de casa i governen bé. I, és clar, perquè ho diuen les enquestes i mai no han perdut unes eleccions. Convergència potser no és el partit amb els índexs d'arrogància més elevats, però sí que és l'únic en què la suficiència sembla assistida, com li passava, fa dècades, a l'esquerra, per la raó històrica. I, és clar, això es nota.

Felip Puig va afirmar divendres passat que l'aeroport de Lleida-Alguaire, obra del tripartit, no era viable i diumenge se'n va desdir ?exhortat pels mateixos companys de files? augurant que haurà de tancar d'aquí a quatre anys. Les elits lleidatanes han tingut moltes ganes, aquests dies, d'insultar Felip Puig ?es veu que l'esmentat aeroport serviria com a exemple, precisament, d'infraestructura rendible? i n'hi ha que hi han detectat, més que no pas ignorància supina, prepotència centralista. Sigui com vulgui, Felip Puig s'ha equivocat. Volem dir: encara que el proper Barça-Madrid CiU fregui la majoria absoluta, l'aeroport de Lleida-Alguaire, construït pel tripartit, és una infraestructura viable.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat