Indica publicitat
Dissabte, 17 d'abril del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 5 de novembre del 2014 | 18:16
Crònica · Pla de lleida

De Palau i Fabre i del president Valmont

"No crec en tu, Senyor, però tinc tanta necessitat de creure en tu...": igual que el poeta ateu a qui devem el vers, l'autodeterminisme d'esquerres, mal que no ho verbalitzi, necessita creure en el seu antagonista.

Lleida · El president Mas ha decidit que desobeirà un tribunal demofòbic i molts necessitem creure que la fermesa prenunciada no amaga, en aquest cas, cap calculada, intempestiva defecció.

No creiem en el president i tanmateix tenim tanta necessitat de creure-hi que des d'ara i fins diumenge el sabrem, no pas com un Bolívar llibertador, sinó com un gèlid Valmont, aquell personatge malnat de Les amistats perilloses que capeja una situació delicada repetint, impertorbable, fins a la nàusea, "em sap greu, però no ho he pogut evitar".

Això és: un home impassible que, davant els insults i les amenaces de PP i PSOE, la corona, la plutocràcia o Duran, només sap dir, en efecte, "em sap greu, però no ho he pogut evitar".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat