Indica publicitat
Divendres, 3 de de desembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 25 de de març del 2014 | 19:08
Crònica · Política

El TC, mirall d'una justícia espanyola consagrada a atacar el procés

El braç polític de l'Estat més usat en la guerra bruta contra el dret a decidir dels catalans ha tornat a la càrrega aquesta setmana. El Tribunal Constitucional (TC) ha decidit tombar la declaració de sobirania aprovada al Parlament català el passat 23 de gener del 2013.

Barcelona · Mai no s'hi pot anar en contra la voluntat d'un poble. L'Estat espanyol, però, expert en disfressar sota el paraigües de la democràcia atacs a pobles i minories culturals i lingüístiques encara no se n'ha assabentat.

Un nou capítol en la guerra de l'Estat contra Catalunya ha tingut lloc, de nou, aquesta setmana. L'alt tribunal espanyol, el mateix que ja va esquinçar l'any 2010 l'Estatut de Catalunya, ha tombat la declaració de sobirania aprovada de manera democràtica el passa 23 de gener al Parlament.

Després de mantenir la suspensió de la declaració de sobirania el passat juliol de 2013, ara el TC ha decidit alterar les regles del joc democràtic i posicionar-se en contra de la voluntat del poble català.


Aquesta nova maniobra de l'alt tribunal, l'enèsima en els darrers 4 anys, marca una nova etapa en el procés de la construcció d'un estat propi per a Catalunya. Tot plegat ha arribat en un context polític i social agitat pels darrers atacs a l'Assemblea de Catalunya amb la denúncia de Manos Limpias on s'hi demana la seva il·legalització. Aquesta maniobra se suma a la resta d'atacs provinents dels diversos braços de l'Estat, i està enfocada a desestabilitzar el procés.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat