Indica publicitat
Divendres, 21 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de d'agost del 2010 | 16:17
Editorial · Política

Preparem un onze de setembre reivindicatiu

Barcelona · Aquest mes d'agost cal penjar estelades i senyeres als balcons i finestres d'arreu del país i fer penjades singulars i espectaculars a contrades estratègiques de la nostra nació. Serà la nostra resposta a l'intent dels unionistes espanyols de normalitzar l'estanquera entre nosaltres.

I la Diada ha de ser una altra explosió nacional, una continuació del ja històric 10 de juliol. Un sol eslògan, un sol crit: INDEPENDÈNCiA. Sense complexes, sense por, el període de reivindicar autonomia i federalisme ha passat i ha fracassat. Cal trencar l'estatu quo i la legalitat vigent imposada des de la gàbia espanyola. La constitució i l'estat de les autonomies són el gran parany que cal superar. Nous líders, noves forces polítiques, o renovats partits i renovades estratègies seran el camí.

L'onze de setembre res de folklore, res de commemoracions: és una Diada de lluita i reivindicació, i cal ensenyar les ungles a un nacionalisme espanyol que creu que ens té presa la mida i manté en les seves anàlisis estratègiques que la nostra reivindicació és un soufflé' i que els nostres líders faran figa... Caldrà veure si som capaços de superar les anàlisis i les prediccions de la intel·ligència de l'Estat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat