Indica publicitat
Divendres, 21 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 12 de de novembre del 2010 | 17:00
Editorial · Política

Laporta i els insults a Tresserras

Barcelona · Si hi ha una persona respectada al govern tripartit, aquesta és el conseller de Cultura Joan Manuel Tresserras. El primer partit de l'oposició i el propi expresident Pujol reconeixen el seu tarannà negociador, la seva ètica i la seva fermesa nacional. A més, acabada pràcticament la legislatura, i quan Esquerra es troba en un moment difícil, Tresserras demostra el seu nul oportunisme polític afiliant-se a aquest partit.

I un incontinent i poc informat políticament Joan Laporta, no se li ha acudit res més, en el míting d'inici de campanya, que posar a Tresserras d'exemple del tripartit nefast qualificant-lo "d'inútil" i "pocavergonya", en resposta a les paraules del conseller afirmant que considerava "simplistes" les propostes de Solidaritat. L'estil primari i les maneres de fer de Joan Laporta i el seu company Alfons López Tena fan que dia a dia el globus de SI es desinfli.

L'insult i la desqualificació personal no són admissibles, i menys encara, entre independentistes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat