Indica publicitat
Dilluns, 6 d'abril del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 15 d'octubre del 2010 | 17:22
Editorial · Política

President Montilla, pensi en la historia-

Barcelona · Molt honorable president Montilla, a pesar de totes les crítiques de l'oposició i les actituds inconfessables vers els vostres orígens, passareu a la història com un exemple d'integració nacional, de normalitat i de defensa de la llengua i la cultura del país en una legislatura en què el PP i Ciutadans han volgut destruir la llengua catalana.

També en l'afer de l'Estatut i les infraestructures heu defensat des de la vostra perspectiva amb fermesa els interessos dels ciutadans de Catalunya, i és bastant injust que es desqualifiqui la tasca que heu fet al front del tripartit i les seves realitzacions.

Però ara, li han muntat com a cap de llista del PSC una campanya que dia rere dia destrossa la vostra imatge, en l'estratègia de recollir el vot espanyolista del PP, Ciutadans i els sectors enquistats del PSOE a casa nostra.

Potser us aportarà tot plegat uns milers de vots, però quants en perdreu? Com quedarà la vostra imatge en la història com a president de Catalunya?

Reflexioneu... el vostre futur no és Espanya, que no paga traïdors, que és el que sou pels espanyolistes. Pel vostre futur, millor que us mantingueu al costat del poble de Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat