Indica publicitat
Dijous, 21 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de febrer del 2010 | 16:12
La fotografia · Comunicació

Vint anys d'El Triangle amb la rauxa i la fermesa de Jaume Reixach

Barcelona · Parlar en aquests últims vint anys de periodisme alternatiu a Catalunya és parlar de Jaume Reixach. Home polèmic, comunicador vocacional, activista, implacable amb els enemics i bon amic dels seus amics, Reixach és odiat per molts, però també respectat per tots aquells que han volgut fer un periodisme amb pocs mitjans i que mira l'establishment a la cara. Vint anys d'El Triangle han sigut insuportables pels diferents status quo de la política, vint anys de Reixach han estat el temor de tots els sectors dels negocis, però Reixach, possiblement irrepetible, ha sobreviscut sempre dels intents de liquidar-lo.

Ahir, en el seu més pur estil, es van celebrar els vint anys de la publicació amb una representació alternativa al Palau de la Música en aquest "any Millet" que va respondre bé al seu estil i que no va defraudar ningú. Des de Tribuna Catalana saludem i felicitem aquests vint anys a Reixach i a les desenes i desenes de col·laboradors que han fet possible, amb moltes dificultats, aquest projecte alternatiu.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat