Indica publicitat
Dissabte, 23 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 5 de novembre del 2010 | 15:00
La fotografia · Comunicació

L'Ara mostra el seu compromís amb el "país, el periodisme i la llengua" en un Palau a vessar

ACN · Foto: Ara · "Aquesta és una aventura de veritat, un compromís amb el periodisme, el país i la nostra llengua. El compromís d'una gent honesta i il·lusionada. I en aquests dies de compromís amb el país, el periodisme i la llengua, em sento orgullós de ser del país on tot està per fer i tot és possible". D'aquesta manera, el director del nou diari Ara, Carles Capdevila, ha sintetitzat les claus del nou rotatiu, que naixerà el 28-N. El Palau de la Música s'ha omplert aquest dijous en la presentació de l'Ara en societat, el primer diari en català del segle XXI que neix amb voluntat de ser una eina moderna per explicar el país en un moment de canvis profunds.

"Sentim una il·lusió boja i una responsabilitat total", ha afegit Carles Capdevila, que ha compartit escenari amb Antoni Basas, Toni Soler, Albert Om i Xavier Bosch, socis i membres del consell editorial del diari.

Per Toni Soler, Catalunya inicia una nova etapa que demana eines noves i una "mentalitat oberta" i l''Ara' pot convertir-se en una eina fonamental "per fer d'aquesta nova una etapa d''èxits". 'L'Ara és un reflex i un estímul dels canvis que la Catalunya d'avui necessita i mereix per ser un país que voldríem que no tingués cap altre límit que el de la seva pròpia exigència', ha especificat.

En una línia similar s'ha expressat Albert Om, que considera que el país viu una segona transició amb "noves inquietuds" i calen noves maneres de canalitzar-les. "Posarem el coll perquè els bons propòsits no es quedin només en això", ha puntualitzat. Per Xavier Bosch, l'únic compromís ha de ser amb el lector i ha acabat la seva intervenció amb un: "Ara és el moment que se sàpiga tot".

En l'acte de presentació oficial de l'Ara no hi ha faltat un record per a Joan Triadú i Joan Solà i s'ha llegit el manifest que recull el compromís que han signat tots els socis i accionistes del rotatiu. La intervenció de Carles Capdevila ha conclòs amb una declaració d'intencions: "El futur comença ara".  

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat