Indica publicitat
Dissabte, 23 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 7 de juliol del 2009 | 15:30
La fotografia · Comunicació

L'ACN impulsa el seu creixement i reestructura l'equip directiu de continguts

Barcelona · L'Agència Catalana de Notícies ha reestructurat el seu equip directiu de continguts per donar un nou impuls periodístic al seus serveis i millorar-ne les seves funcions. Segons el director de l'ACN, Saül Gordillo, l'agència ha volgut enfortir el seu pla estratègic per assolir els principals objectius que impulsen el seu creixement.

Aquests canvis, dirigits a mantenir el lideratge a Catalunya i a consolidar la competitivitat amb notícies de qualitat, volen garantir també un creixement sostenible per a l'agència catalana. Per això l'ACN ha reforçat la redacció en cap amb el fitxatge de la periodista Marta Sierra, provinent de la cadena SER.

L'agència també ha incorporat Marc Colomer a la secció de política i Marta París a societat, i ha reforçat els delegats territorials i temàtics: a les comarques centrals, la nova delegada serà Violeta Gumà, i Anna Mayor passarà a ocupar el càrrec de delegada del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre.

En el comunicat emès per l'ACN, l'agència assenyala que els subdirectors Anna Nogué i Jaume Clotet se centraran en "projectes clau per al desenvolupament futur de l'agència com, per exemple, l'elaboració del llibre d'estil o la col·laboració amb altres agències europees".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat