Indica publicitat
Dissabte, 23 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 12 de març del 2010 | 16:59
La fotografia · Comunicació

Debat Nacional reflexiona sobre les noves tecnologies i la crisi al seu darrer número

Barcelona · En els propers dies apareixerà el número 41 de la revista Debat Nacional que vol contribuir, de la mateixa manera que Tribuna.cat, a la construcció nacional dels Països Catalans des de l'Associació Tribuna Catalana.

La part monogràfica d'aquest darrer número està dedicada a trobar una sortida a la crisi econòmica en què es troba immersa Catalunya mitjançant les noves tecnologies i, per aquest motiu, s'inclou a portada una entrevista a Carles Flamerich, president de l'Associació Cercle Tecnològic de Catalunya (Ctecno).

El número 41 també compta amb una entrevista a Manuel Balcells, director de BioCat, i a Josep Miquel Piqué, conseller delegat de 22@Barcelona. Finalment, la revista compta amb una potent secció d'opinió formada per articles de Salvador Cardús, Josep-Lluís Carod-Rovira, Josep Antoni Duran i Lleida, Jordi Porta i Oriol Pujol. Properament s'informarà de la presentació oficial d'aquest darrer número.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat