Indica publicitat
Dissabte, 23 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 19 de febrer del 2010 | 14:17
La fotografia · Comunicació

L'ACN continua creixent amb l'obertura de delegacions a Nova York, París, Londres i Berlín

Barcelona · L'Agència Catalana de Notícies (ACN) ha fet un nou salt qualitatiu amb l'obertura de quatre delegacions a l'estranger i el reforç de la de Brussel·les amb l'objectiu d'oferir informació internacional analitzada des d'una perspectiva catalana.


Després de l'obertura de corresponsalies al País Valencià i les Illes, l'agència dirigida per Saül Gordillo amplia el seu camp d'informació més enllà dels Països Catalans, gràcies a les noves delegacions de Nova York, París, Londres i Berlín, amb les que es pretén donar prioritat als temes propis.

D'altra banda, l'ACN comptarà també amb textos i fotografies de l'agència Reuters i vídeos de l'Agence France-Presse. Per Gordillo, aquesta aposta "permetrà a l'agència explicar els interessos catalans que hi ha a tot el món i analitzar l'actualitat global que ens afecta com a país".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat