Indica publicitat
Dissabte, 23 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 25 de gener del 2011 | 16:51
La fotografia · Comunicació

El Triangle celebra les mil edicions

Barcelona · Mil setmanaris. La revista El Triangle ha celebrat la publicació de la seva revista número 1000 amb una festa al Teatre del Liceu el passat dilluns en la qual hi van assistir

uns 500 convidats. L'editor i director del setmanari, Jaume Reixach, ha aprofitat aquesta data tan assenyalada per presentar les novetats en la publicació: el setmanari estrenarà nou format i nou disseny a partir d'aquesta setmana.

Amb tot, les 1000 edicions d'El Triangle també han suposat significatius canvis en la publicació. Com a grans novetats cal destacar la preeminència que ha adquirit la informació internacional, així com l'ampliació del bloc temàtic dedicat als territoris de l'Euroregió, l'augment de delegats de la revista a Catalunya, les Illes Balears, País Valencià, Andorra, Catalunya del Nord, La Franja, L'Alguer i Occitània (en llengua occitana) i la xarxa de corresponsals d'El Triangle a diversos països del món (Nova York, Brussel·les, Mèxic, Bolívia, Magrib, Madrid, Euskadi-), que s'ha previst que augmenti en les pròximes setmanes.

El setmanari, que va editar el seu primer número el 29 de gener de 1990 (fa 21 anys) ha acollit al llarg de la seva tragectòria més de 200 periodistes, escriptors i dibuixants. La revista no pertany a cap grup mediàtic i està gestionada pels propis treballadors.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat