Indica publicitat
Dilluns, 23 de setembre del 2019
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 1 de febrer del 2011 | 17:03
La fotografia · Cultura

Villatoro ja comanda el Llull

Barcelona · Vicenç Vilatoro ha estat nomenat director de l'Institut Ramon Llull. La seva elecció per aquest càrrec és un encert, i cal afegir-hi el fet que possiblement és la persona que gaudirà de més consens tan al Principat com a les Illes, que són, avui per avui, els dos territoris més importants en que desenvolupa la seva acció l'institut.

Villatoro és un dels intel·lectuals més destacats del país, que des de 1988, a l'entorn de Max Cahner, Joan B. Culla, Salvador Cardús i d'altres ha elaborat i explicat un catalanisme desacomplexat, no oblidant mai que la nació catalana són els Països Catalans. En aquest sentit, el seu treball polític i intel·lectual com a director del diari Avui i, després, com a director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, l'han col·locat en una situació immillorable per desenvolupar en els propers anys la política d'Estat que necessitem i que té com a un dels eixos cabdals l'acció política i cultural a tota la nació, a més de la seva expansió internacional. L'eina és, indiscutiblement, la que li ha col·locat a les seves mans el president Artur Mas, l'Institut Ramon Llull.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat