Indica publicitat
Dissabte, 11 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 22 de abril del 2009 | 16:39
La fotografia · Cultura

L'empresari i patriota Josep Colomer rep la Creu de Sant Jordi

Barcelona · Després que any rere any la Creu de Sant Jordi hagi homenatjat a dones i homes que han realitzat amb patriotisme la seva feina pel país, i que també s'haguessin donat Creus de Sant Jordi com a agraïment polític i d'imatge que no s'haurien d'haver donat, sembla que el president Montilla ha volgut impregnar la seva gestió austera amb aquesta darrera concessió de medalles.

Tot i que s'ha reduït el número de persones i entitats distingides, encara caldria definir millor a qui es donen aquestes distincions patriòtiques. Aquesta any però, cal reconèixer que hi ha hagut algunes persones designades que mereixen aquest homenatge i distinció, i molt més. Cal destacar-ne la Creu de Sant Jordi a l'empresari i patriota Josep Colomer, mecenes i promotor d'entitats com l'escola de la Catalunya Nord La Bressola, que va dur a terme una activitat dinàmica i potent com a vicepresident d'Òmnium Cultural en aquests darrers anys. A més, voldríem destacar també l'exsecretari general de CCOO Joan Coscubiela, que ha destacat per la seva catalanitat en el món sindical, i el periodista i promotor musical Enric Frigola.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat