Indica publicitat
Dissabte, 28 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 11 de d'abril del 2006 | 00:00
La fotografia · Economia

Damm comença a etiquetar l'Estrella en català

Després d’anys d’insistència perquè Damm etiquetés en català la popular Estrella, l’empresa cervesera ha fet el primer pas. En una edició limitada, commemorativa del 130è aniversari, Damm ha començat a distribuir l’Estrella íntegrament etiquetada en català, tant pel que fa a l’etiqueta frontal com la posterior.
Fins ara, Damm tan sols s’havia atrevit a etiquetar en la llengua pròpia de Catalunya la Xibeca, l’únic producte que no distribueix arreu de l'Estat. A principis d’any, en una reunió amb Òmnium Cultural i la Plataforma per la Llengua, alts directius de l’empresa cervesera ja van assegurar que estaven estudiant una modificació de la seva política d’etiquetatge. Tot i això, la intenció de Damm era implantar l’etiquetatge en català els seus productes a mitjà o llarg termini. Aquesta iniciatiava, per tant, pot ser que encara no sigui definitiva.

En els últims anys, la històrica fàbrica de cerveses Damm ha vist com el seu mercat es veia amenaçat per la irrupció de Moritz, coherent des dels seus inicis amb la llengua del país, que s’ha fet amb un 12% de la quota de mercat cerveser, demostrant que la llengua no és un factor que influeixi negativament en la comercialització d’un producte.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat