Indica publicitat
Dissabte, 23 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de juny del 2010 | 14:52
La fotografia · Economia

"Hem d'esdevenir un referent mundial en matèria d'innovació i tecnologia"

Barcelona · Carles Flamerich, director General de la Fundació CTecno, ho té molt clar: "Catalunya ha d'esdevenir un referent mundial en matèria d'innovació i tecnologia". "Som un país petit en termes geogràfics -va continuar el director General del CTecno-, però amb una gran presència internacional gràcies a les nostres empreses i als nostres professionals. No hi podem renunciar. La societat civil i el món empresarial, juntament amb les institucions públiques, hem de tenir-ho clar: aquest és el nostre horitzó".

En aquesta lògica de projecció exterior, el Doctor Morris Teubal, professor d'Economia a la Universitat Hebrea de Jerusalem (Israel) i especialista en innovació, va admetre que un país ha de tenir mecanismes per a "impulsar i canalitzar l'energia dels emprenedors i crear negocis innovadors", i que aquest fenomen implica "inversió en coneixement" que a la vegada s'enllaci "amb l'empresa i el mercat": "No es pot quedar el coneixement en les universitats". La Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) va ser crada l'any 2008 per diverses institucions de la societat civil catalana i té com a missió el foment del creixement de l'activitat econòmica i l'increment del coneixement al voltant de la tecnologia.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat