Indica publicitat
Divendres, 27 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 22 de d'abril del 2008 | 12:55
La fotografia · Economia

Aquí es pot viure millor?


"Aquí es pot viure millor? dret al treball, dret a la sobirania" és el títol de la conferència debat del proper dijous organitzada per Sindicalistes x la Sobirania; la plataforma sindical que neix de Sobirania i Progrés, per incidir sobre "el paper de les forces sindicals catalanes per obrir vies de transformació social per a la globalització dels drets laborals de tots els treballadors i treballadores". L'acte s'emmarca dins les celebracions de commemoració del 1r de maig al nostre país, amb la participació de les economistes: Muriel Casals, professora de Fonament de les Anàlisis Econòmiques UAB, i Elisenda Paluzié, professora de Teòria Econòmica UB. La conferència debat tindrà lloc:


DIJOUS 24 D'ABRIL DE 2008
A LES 19:00 H DEL VESPRE
AL CIEMEN, Rocafort 242 bis
Metro L5 Entença
BARCELONA

El passat 10 de març, Sindicalistes x la Sobirania vàrem organitzar un acte d'Homenatge al Noi del Sucre coincidint en el dia i el lloc del seu 85è aniversari.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat