Indica publicitat
Divendres, 27 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de de gener del 2006 | 00:00
La fotografia · Economia

La Caixa demostra amb xifres que ha burlat el boicot

En la presentació de resultats econòmics de 2005 del Grup La Caixa a Barcelona, feta íntegrament en espanyol, la direcció de l’entitat financera ha fet constants al·lusions a les hostilitats i dificultats sofertes des que el passat 5 de setembre Gas Natural, participada majoritàriament per La Caixa, presentés una opa hostil sobre l’elèctrica Endesa, per constatar que, amb els resultats a la mà, la crida al boicot no ha servit de res als que pretenien perjudicar la seva imatge.
Tant és així que el benefici net del Grup ha arribat als 1.492 milions d’euros, una xifra que per al president de La Caixa, Ricard Fornesa, “demostra de manera objectiva que hem superat les hostilitats, perquè som un grup potent, unit i amb un gran esforç per part de tota la plantilla”. A això cal sumar-hi una altra xifra, la del nombre de clients. Només a Madrid, Castella la Manxa i Castella i Lleó, La Caixa ha aconseguit 94.000 clients més el 2005. Amb tot, la direcció no ha volgut puntualitzar quin percentatge d’aquest augment s’ha registrat després del setembre. Respecte a l’opa, La Caixa ha assegurat que “aquesta no és una operació de La Caixa, sinó de Gas Natural, però que alguns mitjans de comunicació han manipulat per perjudicar-nos”.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat