Indica publicitat
Dilluns, 25 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 15 de juny del 2009 | 14:20
La fotografia · Esport

El Dia de les Seleccions Catalanes bat rècords a Mataró

Barcelona · La quarta edició del Dia de les Seleccions, celebrat a Mataró, ha mostrat el seu bon estat de salut batent, amb 37.000 persones, el seu rècord de visitants. 


La Plataforma ha considerat ''un èxit'' la jornada i s'ha mostrat ''molt optimista amb el futur" que "queda per endavant''. L'entitat ha remarcat també ''la voluntat clara que té molta gent al nostre país, com s'ha demostrat a Mataró, de tenir seleccions catalanes reconegudes oficialment, a banda de les 16 que ja tenim i ens sentim molt satisfets''.

L'edició de Mataró, doncs, ha estat la que més gent ha aconseguit mobilitzar, per sobre de la de Reus el 2007 (35.000 persones), la de Girona (27.000 persones) i la de Vic (26.000).

El dia ha transcorregut amb diversos  partits i espectacles esportius en diferents esports. El Catalunya-Austràlia de waterpolo ha omplert el Centre Natació Mataró i el Catalunya-Egipte d'handbol ha fet el ple també al Poliesportiu Teresa Maria Roca. D'altra banda, a la Plaça de l'Ajuntament hi ha hagut diverses exhibicions -com la dels campions del món de trial Toni Bou i Adam Raga- i el concert dels grups Lax'n'Busto i Elèctrica Dharma.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat