Indica publicitat
Dimecres, 19 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 19 de de setembre del 2007 | 18:08
La fotografia · Esport

Les seleccions nacionals de l?Estat topen amb Espanya

Al boicot constant a l’oficialitat de les seleccions esportives que no siguin l’espanyola s’hi ha d’afegir un nou capítol, el d’ahir al Congrés de Diputats. Esquerra Republicana i Convergència i Unió hi van presentar iniciatives parlamentàries que reclamaven l’oficialitat dels combinats nacionals catalans. La d’ERC, a més, incloïa la reforma de la Llei espanyola de l’esport enquant a les sancions a esportistes que es neguessin a assistir a les convocatòries de la selección.
Iniciatives, d’altra banda, sense possibilitat de prosperar si no era amb el vist-i-plau del PSOE. Tot i així, el PSC va fer gala, una vegada més, de la seva hipocresia i de l’habitual desaparició sota les cadires dels seus diputats a Madrid. Els diputats socialistes catalans, que al nostre Parlament voten a favor d’iniciatives com aquestes, a Madrid fan el contrari. I quan diem que les seleccions nacionals topen amb Espanya, queda clar que, en aquest cas, Espanya és també el PSC.

Qui sí que hi va donar suport van ser els grups del PNB, BNG, Eusko Alkartasuna, Chunta Aragonesista i Iniciativa-Verds, que al final de la sessió es van fer aquesta foto de família.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat