Indica publicitat
Dijous, 21 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 29 de desembre del 2008 | 16:19
La fotografia · Esport

30.000 persones segueixen la victòria de Catalunya contra Colòmbia

Barcelona · L'amistós d'enguany de la selecció catalana de futbol ha portat 30.000 persones al Camp Nou per seguir la victòria per 2 a 1 del conjunt català contra la selecció de Colòmbia. L'entrada, la més baixa des que els partits se celebren a l'estadi del Barça, mostra com la fórmula d'un amistós anual ja no atreu a un públic que està cansat i que vol veure la seva selecció nacional jugar quelcom més que un partit de costellada. La novetat prevista per l'any que ve, el Torneig de les Nacions, pot ser una solució fins que no arribi la definitiva, que no és altra que la plena oficialitat de les seleccions catalanes.


Dels 30.000 seguidors que van assistir al Camp Nou, quasi bé la meitat eren seguidors del conjunt sud-americà, així que l'element reivindicatiu que portava intrínsec aquest partit ha quedat cada vegada més reduït. Les seleccions catalanes compten amb un gran suport al país, tal com s'ha demostrat en anys anteriors, però la Federació hauria d'haver buscat nous camins, i en tot cas, hauria d'haver buscat la complicitat d'altres entitats i organitzacions per tal de portar autobusos de tot el Principat per animar la selecció -tal com s'havia fet temps enrera. No es pot permetre que una iniciativa amb un important recolzament social caigui en el tedi i el desànim per una manca d'organització greu que, esperem, es resolgui en les futures eleccions de la Federació.


Els propers partits han de recuperar l'esperit inicial d'aquests enfrontaments, i la reivindicació, la lluita, i el clam d'"Una nació, una selecció", han de tornar a ressonar amb força per tot l'estadi.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat