Indica publicitat
Diumenge, 20 de setembre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 24 d'octubre del 2011 | 16:49
La fotografia · Euskal Herria

L'esquerra abertzale surt al carrer a favor de la pau i el dret a decidir

Unes 40.000 persones reclamen també l'acostament de presos a Euskadi, en la primera marxa després de l'anunci d'ETA del cessament de l'activitat armada.

Milers de persones de l'esquerra abertzale, unes 40.000, van manifestar-se dissabte a la tarda pels carrers de Bilbao a favor de la pau, de la normalització política a Euskadi i el dret a decidir. Es tracta de la primera manifestació al País Basc després de l'anunci d'ETA del cessament de l'activitat armada. La marxa va estar encapçalada per una una pancarta amb el lema "Euskal Herria vol una solució", i va convertir-se en un acte de benvinguda i una mostra de suport per part de la població al nou escenari generat. La marxa l'havien organitzada els signants de l'Acord de Gernika, Eusko Alkartasuna, Alternativa i Aralar.

Els participants a la manifestació també van reclamar l'apropament dels presos a Euskal Herria i la legalització de totes les opcions polítiques.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat