Indica publicitat
Dijous, 21 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 6 de març del 2008 | 18:49
La fotografia · General

L'Agència Catalana de Notícies i Premsa Comarcal uneixen esforços per potenciar la informació de proximitat


El president de Premsa Comarcal, Estanis Alcover, i el director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Saül Gordillo, han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament d'activitats que beneficiïn la premsa de proximitat.

El recent acord estableix la participació i difusió de l'ACN en projectes com ara el Premsa Comarcal Fòrum, el Premi de Recerca Universitària o el Premi de Periodisme a la protecció i diversitat cultural als territoris de parla catalana. D'altra banda, el conveni també preveu que els associats a Premsa Comarcal puguin gaudir dels serveis informatius de l'ACN amb avantatges especials.

El president de Premsa Comarcal ha valorat molt positivament la complementarietat de les dues entitats ja que "l'Agència Catalana de Notícies fa un camí transversal: no només reflecteix el que passa en un poble sinó que ho apropa al públic general de Catalunya i això s'ha de reflectir treballant plegats".

Per la seva part, Saül Gordillo considera que aquest conveni "és molt coherent perquè molts dels abonats a l'ACN tenen el mateix perfil que els membres de Premsa Comarcal" i ha expressat la voluntat de "difondre la creixent activitat de Premsa Comarcal i que l'ACN sigui la seva agència de referència".

Amb la signatura d'aquest conveni s'uneixen esforços per difondre la realitat local al territori català i per potenciar la informació de proximitat, prioritat de les dues entitats orientades a vertebrar l'espai comunicacional català.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat