Indica publicitat
Dilluns, 25 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 9 de juliol del 2007 | 18:49
La fotografia · General

Aquest cap de setmana torna l'Acampada Jove


Els propers 12, 13 i 14 de juliol tindrà lloc una nova edició de la trobada de joves independentistes que aplega més gent. Es tracta de l'Acampada Jove, el festival que organitzen les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) des del 1996 i que any rera any ha anat creixent a tots nivells, tant en el nombre d'assistents com en la qualitat i la varietat de l'oferta lúdica i formativa. I les xifres ho demostren: mentre aquell primer any van ser uns 300 els acampats, l'any passat ja eren 38.000 les persones que van passar per la trobada.

De fet, l'Acampada Jove respon, com ho solen fer aquest tipus de festivals independentistes, a la consigna "Festa sí, lluita també", que defuig el model d'oci pur i dur i aposta per la combinació del lleure, basat sobretot en els concerts de grups amb consciència social i nacional, i d'activitats que contribuexin a estendre el missatge independentista i d'esquerres dels assistents.

L'edició d'enguany tindrà lloc, igual que l'any passat, a Sant Celoni, després que des dels inicis s'hagués fet el festival a Arbúcies. L'altre festival independentista de l'estiu és el que organitza Maulets, aquesta vegada a Argentona, els dies 20, 21 i 22 de juliol. Després d'haver coincidit els dos festivals, de manera força absurda, en alguna ocasió, afortunadament no és el cas d'aquest 2007.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat