Indica publicitat
Dilluns, 25 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de abril del 2008 | 17:12
La fotografia · General

Coincidència i complicitat en les jornades internes de l'Opinió Catalana


Amb una presència de més del 60% dels seus socis, l'Opinió Catalana ha celebrat aquest cap de setmana les seves jornades internes anuals i la seva assemblea general. Aquestes jornades tenen com a funció debatre temes d'actualitat, però també són de convivència i diàleg entre els socis de l'Opinió Catalana, que tenen diferents procedències ideològiques i el comú denominador del seu nacionalisme o sobiranisme.
Les jornades es desenvoluparen en dues grans taules rodones. La primera, divendres, amb el títol: "Catalunya després del 9 de març", i la segona, dissabte, sobre el panorama dels mitjans audiovisuals del país.

Al desenvolupar-se a porta tancada l'entitat té com a costum i norma mantenir la confidencialitat dels seus debats.

El dissabte es celebrà l'assemblea general anual, i es presentà el projecte de servei a tots els socis del nou web l'Opinió Catalana.

També s'aprovà la celebració de les jornades de l'Opinió Catalana, amb la mateixa línia de l'any anterior, de tractar la situació política i la construcció nacional des d'una perspectiva positiva i engrescadora.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat