Indica publicitat
Dilluns, 25 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 6 de juny del 2016 | 12:14
La fotografia · General

Milers de persones es manifesten a Barcelona en defensa de l'Ebre

Unes 15.000 persones s'han manifestat aquest diumenge pel centre de Barcelona en Defensa e l'Ebre i contra el nou Pla Hidrològic Nacional impulsat pel govern en funcions del PP.

Amb el suport de tots els partits polítics catalans –excepte el Partit Popular i Ciutadans-, els manifestants, arribats de tota Catalunya però també de València i Aragó, han sortir de la plaça Universitat i han acabat amb un acte reivindicatiu contra el denominat pla de conques.

A la marxa reivindicativa hi han participat més de 60 entitats i organitzacions no governamentals, moviments socials i ambientalistes, així com molts partits polítics i sindicats. Aquesta estava encapçalada pel lema : 'L'Ebre sense cabals és la mort del Delta'.

El portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Manolo Tomás, ha anunciat que denunciaran el pla a la Comissió Europea i ha afegit que la manifestació d'aquest diumenge és la "targeta de presentació". "Els obligarem a fer el ridícul", ha insistit.

A la marxa també hi han participat multitud de personalitats entre elles l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. També han assistit a la manifestació la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i les diputades de la CUP Anna GabrielEulàlia Reguant i els candidats  de  Democràcia i Llibertat i ERC,Francesc HomsGabriel Rufián.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat