Indica publicitat
Divendres, 22 de novembre del 2019
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 12 de gener del 2011 | 16:25
La fotografia · Internacional

Barcelona Decideix vol que Europa s'impliqui en la consulta

Barcelona · Un mes exacte després de començar el vot anticipat, els organitzadors de Barcelona Decideix s'han desplaçat al Parlament Europeu per explicar la consulta sobre la independència que es farà a la capital catalana el 10 d'abril. Anna Arqué, Elisenda Paluzie i Alfred Bosch han expressat la necessitat que agents europeus i europarlamentaris facin un seguiment del referèndum i en validin els resultats ja que "no podem confiar en l'estat espanyol si volem garantir un procés lliure".

Els representants de la plataforma han afegit que la Consulta és plenament legal, però ha estat organitzat per entitats ciutadanes perquè l'estat espanyol no permet que els catalans convoquin lliurement una consulta oficial d'autodeterminació, bé a partir d'institucions locals o bé de la Generalitat de Catalunya.

A la presentació hi ha assistit els eurodiputats catalans Oriol Junqueras, Ramon Tremosa i Raül Romeva, que han promès donar suport a Barcelona Decideix des de Brussel·les, tot mirant d'implicar-hi al màxim partits i estaments d'abast europeu.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat