Indica publicitat
Dilluns, 25 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de febrer del 2008 | 17:33
La fotografia · Internacional

El President Montilla marca perfil propi a la capital de la metròpoli


Fa uns pocs mesos el President de la Generalitat, José Montilla, feia reflexionar el nacionalisme espanyol sobre la desafecció al projecte nacional espanyol que s’estava produint a Catalunya. Avui, ha volgut tornar a marcar perfil, sorprenent una part del seu partit, els partits de l’Entesa i ocupant l’espai de CiU. Montilla ha dit el que no havia dit cap dirigent polític socialista en el passat: que el PSOE no marcarà la política catalana i tanca, amb la seva intervenció, qualsevol il·lusió dels sectors ssocioconvergents afirmant amb contundència que si hi ha un pacte PSOE-CiU no afectarà al Govern de la Generalitat i la seva composició actual En els sectors més catalanistes del PSC, la intervenció del President Montilla i primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, ha causat satisfacció i, un dirigent històric del PSC-Obiolista ha dit “el que nosaltres no ens vam atrevir a fer en un quart de segle, potser s’atreviran a fer-ho els anomenats ‘Capitans dels Baix Llobregat”.

En els sectors sobiranistes, la intervenció del President Montilla ha sorprès, ha agradat, però ha creat un cert esceptiscisme. Seràn capaços d’arribar a les últimes conseqüències,....?

Pel seu interès reproduïm a la secció DOCUMENTS, el discurs íntegre del President Montilla.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat