Indica publicitat
Diumenge, 17 de novembre del 2019
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 21 de gener del 2008 | 19:06
La fotografia · Internacional

Els independentistes s'alien a Europa amb la 'Declaració d'Edimburg'


La foto inclou els signants de la 'Declaració d'Edimburg', els principals líders de les formacions independentsites de Gal·les, Catalunya, Euskadi, Flandes i Escòcia. La Declaració, feta una vegada constatat l'augment de l'opció independentista entre la població de les nacions sense estat, inclou diversos acords com ara potenciar el treball conjunt per aconseguir que les nacions sense estat siguin reconegudes com a membres de ple dret de la Unió Europea per tal d'aconseguir entre d'altres aspectes que els ciutadans d'aquestes nacions se sentin més propers a pròpia UE
Els signants del document, Esquerra Republicana de Catalunya, Eusko Alkartasuna, Scottish Nacional Party, Plaid Cymru i Spirit, destaquen també la necessitat de continuar treballant junts per tal d'aconseguir l'objectiu final de tota nació sense estat: la seva independència.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat