Indica publicitat
Divendres, 22 de novembre del 2019
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 30 de setembre del 2010 | 16:23
La fotografia · Internacional

Catalunya i Valònia acorden cooperar de manera conjunta

Barcelona · El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el ministre-president de Valònia, Rudy Demotte, han mantingut aquesta setmana, a la ciutat de Tournai

 (Bèlgica), una reunió institucional amb l'objectiu de reforçar la cooperació bilateral entre ambdós territoris. A la reunió, en la qual també hi ha participat la viceconsellera d'Afers Exteriors i Cooperació, Roser Clavell, s'ha acordat la cooperació dels territoris en àmbits d'interès comú, com són el suport a les iniciatives empresarials, la biotecnologia, la innovació i també la formació professional.

La trobada, organitzada per la presidència belga de la Unió Europea, s'ha fet en el marc de la conferència europea Els 20 anys de la cooperació territorial i les perspectives a partir de 2013 i ha suposat la darrera manifestació de participació conjunta entre Catalunya i Valònia, donat que ambdós territoris ja col·laboraven anteriorment en diverses xarxes de cooperació com la Conferència de Regions amb Poder Legislatiu (REGLEG), l'Assemblea de les Regions d'Europa (ARE) i la Conferència dels Presidents de les Assemblees Regionals Legislatives Europees (CALRE).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat