Indica publicitat
Dilluns, 25 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 10 de juny del 2011 | 18:01
La fotografia · País Valencià

El 'Sí al valencià!' omple la plaça de la Mare de Déu de València

Unes 15.000 segons s'han manifestat aquesta setmana a la plaça de la Mare de Déu de València en protesta contra la proposta de model educatiu únic de Francisco Camps que pretén fer fora de les aules el valencià.

Plaça de la Mare de Déu de València

Font: ACN · Sota el lema 'Sí al valencià!', els manifestants s'han oposat al projecte de noves línies d'ensenyament que suposarien l'eliminació de les actuals línies educatives en valencià. La marxa ha estat secundada per tots els líders dels partits de l'oposició i ha estat organitzada per Escola Valenciana. El president de l'entitat, Vicent Moreno, ha demanat el conseller que "retire el decret i encete un via de diàleg per arribar al consens amb tota la comunitat educativa".

"Sí a l'anglès, sí al castellà i sí al valencià perquè per aprendre anglès no cal sacrificar el valencià, que és el nostre tret d'identitat més important, el que hem de fer és garantir que funcione l'ensenyament en valencià i la immersió" ha assenyalat Moreno. El president de l'entitat ha defensat els models d'ensenyament en valencià i d'immersió lingüística com els més "òptims" per al plurilingüisme en l'educació i ha assegurat que Escola Valenciana "està oberta al diàleg" sobre la base d'aquest model.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat