Indica publicitat
Diumenge, 21 d'abril del 2019
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de setembre del 2011 | 17:13
La fotografia · Política

Alfred Bosch: "ERC comparteix objectius amb Òmnium"

El nou president d'ERC, Oriol Junqueras, i Marta Rovira i Alfred Bosch s'han reunit aquesta setmana amb representants d'Òmnium Cultural per assegurar que l'entitat i el partit republicà segueixen un mateix full de ruta.

Font: ACN · La nova directiva d'ERC ha donat el tret de sortida de la seva activitat aquesta setmana amb la visita a la més important de les entitats catalanes dins la societat civil: Òmnium Cultural. Oriol Junqueras, Marta Rovira i Alfred Bosch han visitat la seu de l'entitat per assegurar que els objectius d'Òmnium coincideixen amb els d'Esquerra. En aquest sentit, Bosch ha indicat que Esquerra està disposada a arribar a la "insubmissió fiscal i lingüística" si és necessari, tal i com Òmnium va defensar en l'acte de celebració del seu cinquantè aniversari.

A la visita, el President d'ERC ha volgut deixar clares algunes de les premisses amb què el partit republicà es guiarà a partir d'ara. Junqueras, doncs, ha parlat de la possibilitat d'acostar-se a CiU en la negociació dels pressupostos del 2012, una opció que, segons el líder republicà, es durà a terme si el Govern i CiU tracen un full de ruta "clar i verificable" i amb un calendari concret.

El President d'ERC ha dit, finalment, que el partit estarà disposat a parlar amb tothom, en referència no només a la societat civil, sinó també als grups polítics. El nou president ha confirmat que aquest dimarts el president del grup parlamentari d'ERC i el del grup parlamentari de CiU van mantenir una reunió "informal", tot i que no ha volgut comentar-ne el contingut. A la visita, la presidenta de l'entitat cultural, Muriel Casals, ha defensat la legitimitat de les decisions que prenen Catalunya en contra, de vegades, de la "legalitat" que s'imposa des de l'Estat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat