Indica publicitat
Dilluns, 25 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 9 de febrer del 2010 | 16:44
La fotografia · Seguretat

Miquel Sellarès ofereix dijous la conferència "Mossos d'Esquadra, la seguretat avui"

Reproduïm del CEEC · En el marc del cicle de xerrades organitzat per les Joventuts d'ERC i que es celebren a les instal·lacions de l'Escorxador de Vilafranca del Penedès, aquest dijous dia 11 de febrer, a les 20h. Miquel Sellarès, exDirector General de Seguretat Ciutadana i president del CEEC, oferirà una conferència sota el títol "Mossos d'Esquadra, la seguretat avui".

Sellarès centrarà la seva intervenció en els reptes que té per davant el Cos de Mossos d'Esquadra en tant que policia integral, un cop acabat el desplegament. Per a Sellarès, ara comença una nova etapa d'absoluta importància per a esdevenir una policia de primera línia en el món. En aquest sentit, i seguint la seva pròpia sentència, "ara tenim el cos i el muscle, i cal desenvolupar el cervell". Potenciar les possibilitats que ofereix el complex Egara, enfortint les Divisions de policia científica i d'investigació, són dos dels majors reptes a que s'enfronta la nostra policia. Però per a poder-ho fer, cal que els Mossos d'Esquadra tinguin presència pròpia en tots els organismes internacionals policials, i si és necessari, cal canviar la legislació espanyola i l'europea per a que aquesta presència pròpia, en tant que Cos policial català, sigui un fet. I tot aquest esforç cal fer-lo juntament amb les universitats, treballant amb els millors cervells del país per a poder lluitar eficaçment contra el terrorisme internacional, el crim organitzat transnacional, les bandes juvenils, i un llarg etcètera que amenaça la seguretat de la ciutadania.

El president del CEEC oferirà, en definitiva, una visió de futur positiva, esperançadora, però en la que la societat catalana hi té un paper clau si vol que la seva policia es compti entre les millors del món.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat