Indica publicitat
Dilluns, 25 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 17 d'agost del 2009 | 16:23
La fotografia · Seguretat

El CEEC comença el seu cicle Reptes estratègics de Catalunya, passat i futur' amb la intervenció de Miquel Sellarès

ACN · L'exsecretari de Seguretat Ciutadana, Miquel Sellarès, impulsor del cos de Mossos d'Esquadra, ha lamentat aquest dilluns la situació que viu la policia catalana "actualment". Per a Sellarès, que ha insistit que parla des del més estricte "respecte" al conseller d'Interior, el "greu problema" que tenen els Mossos és que els agents que s'asseuen "cada matí" als cotxes per patrullar "no tenen la convicció" que el seu comandament polític "se la jugarà per ells".


Per a un cos de policia "és terrible" que els seus agents tinguin "la sensació" que si s'equivoquen "els seus caps els deixaran amb el cul a l'aire". Sellarès, en el marc d'una conferència a la Universitat Catalana d'Estiu, ha elogiat la tasca del nou secretari de Seguretat, Joan Delort, perquè "sembla que està arreglant aquest error dels darrers anys".

Per Sellarès, l'agent ha de saber que "si s'equivoca tindrà el suport dels seus superiors polítics". "Quan s'equivoquen ja s'arreglarà a porta tancada", reflexiona. "Per a mi aquesta ha estat la gran equivocació dels darrers anys", sentencia Sellarès. Sembla que ara s'està arreglant "amb el nou secretari de Seguretat, Joan Delort". Però les actuacions d'altres dirigents que no ha volgut "citar ara" han estat "errors infantils" que han fet "molt de mal a la policia de Catalunya".

Sellarès ha criticat, des del "respecte", a Joan Saura perquè va caure en l'error de polititzar un cos que només està al servei del país. El fundador dels Mossos ha recordat que la policia de Catalunya "no és de cap partit polític sinó de les institucions catalanes".  

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat