Indica publicitat
Dissabte, 28 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 19 de d'abril del 2010 | 15:17
La fotografia · Seguretat

La Diada de les Esquadres 2010, amb ambient de compte enrere

Barcelona · El Dia de les Esquadres de Catalunya que se celebra cada any per estimular, suposadament, l'autoestima del Cos de Mossos d'Esquadra -Policia de Catalunya- ha tingut lloc, enguany, amb una certa tensió continguda. L'autoestima, però, sols ha estat present, en part, per les intervencions del Cap del cos policial, Josep Milán, i per part d'un dels mossos que ha parlat en nom de tots els condecorats en un acte commemoratiu el guió del qual, certament, caldria reformular en un futur.

El Conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, que denotava un cert cansament físic, ha intervingut a l'acte amb un discurs correcte però que no ha afrontat cap dels problemes i reptes que avui té al davant la Policia de Catalunya. Amb tot, les converses i les mirades entre els convidats han apuntat a allò que hom sabia: aquesta ha estat l'última intervenció de Saura com a Conseller d'Interior. Ha començat, per tant, el compte enrere cap a una nova etapa a la policia de Catalunya, un nou període que ha de fer oblidar, definitivament, els tristos i a vegades patètics esdeveniments d'aquests darrers anys.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat