Indica publicitat
Dilluns, 25 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 30 d'octubre del 2009 | 18:19
La fotografia · Seguretat

Els mossos inauguren el seu quantico'

Barcelona · ACN · Després d'anys de treballs, s'ha completat el desplegament dels mossos amb la inauguració del seu quantico', el nou Complex Central dels Mossos d'Esquadra. La instal·lació, de 84.000 m2, està equipada amb les més modernes tecnologies i serà la seu central de les unitats especialitzades dels Mossos a tot Catalunya.

Montilla ha destacat que l'Egara millorarà la coordinació i efectivitat del cos, al temps que ha demanat "exigència màxima" als policies.

El president de la Generalitat, José Montilla, ha destacat que el Complex Central dels Mossos d'Esquadra concentra els equipaments necessaris per coordinar l'actuació dels Mossos perquè "la societat catalana se senti més segura i estigui més protegida". En aquest sentit, Montilla, ha assegurat que el Govern està fent tots els esforços necessaris per garantir la seguretat dels ciutadans perquè, segons ha dit, "no podem permetre que la seguretat no arribi a tota la societat, i a tot el territori".

Pel cap de l'executiu català, l'edifici Egara suposa "la clau de volta que ha de garantir la coordinació i efectivitat de la nostra policia' i suposa 'un pas qualitatiu en la garantia del dret a la seguretat". Un dret que ha de ser garantit perquè "sense seguretat no hi ha llibertat, no hi ha democràcia, ni cohesió, ni equitat, ni convivència".

Per últim, José Montilla ha demanat "exigència màxima" als Mossos d'Esquadra, alhora que els ha garantit el "seu suport". Dos factors que els han de servir "d'estímul" per "fer la feina ben feta", i com un impuls "per desplegar la seva vocació de servei".

De la seva banda, el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha destacat que la societat ha de tenir la "certesa" que els Mossos d'Esquadra els garanteixen la seguretat amb els mitjans més avançats que la ciència i la tecnologia ofereix en aquests moments. s per això que ha destacat els 96 milions d'euros invertits en el nou complex, perquè "la policia ha de disposar dels recursos humans i tècnics que estiguin en concordància amb el que se'ls demana".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat