Indica publicitat
Dimarts, 25 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de desembre del 2009 | 17:06
La fotografia · Societat civil

Ibarretxe a Barcelona amb l'Opinió Catalana

Barcelona · El lehendakari Juan José Ibarretxe ha arribat a Barcelona aquest matí per tal de dinar amb els socis de l'Opinió Catalana i per rebre, el vespre, el premi ONGC, que celebra la seva tercera edició.

El dinar-debat de l'Opinió s'ha fet en un hotel barceloní i, a més dels socis de l'entitat, hi han assistit periodistes, professors universitaris, opinadors i representants d'entitats de la societat civil convidats expressament per aquest acte.

Com és costum en aquest tipus de trobades de l'entitat hi ha hagut el compromís que res del tractat transcendís públicament. Durant tres hores s'ha debatut intensament en un ambient de cordialitat i respecte. El dinar ha començat amb una intervenció del vicepresident de l'Opinió Catalana, Salvador Cardús, seguit de la intervenció del lehendakari Ibarretxe, el debat i la clausura a càrrec de l'expresident de l'entitat Fèlix Martí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat