Indica publicitat
Dimecres, 25 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 30 de de març del 2012 | 19:57
La fotografia · Societat civil

29-M: manifestació històrica i aldarulls, els grans protagonistes

La societat ha sacsejat el país i s'ha manifestat de manera massiva en la jornada de vaga general d'aquesta setmana. Tot i la pica-baralla de xifres d'assistència, l'èxit de seguiment i convocatòria ha estat poc discutit.

Barcelona · La sisena vaga general convocada a tot l'Estat ha sigut una de les protestes més seguides de la història. La jornada 29-M ha aconseguit mobilitzar milers de ciutadans i s'ha fet especialment visible a la capital catalana, on es parla de l'assistència de 400.000 persones i on el Passeig de Gràcia es va omplir a vessar.

La presència de manifestants a València també s'ha quantificat en 250.000 persones i a Palma en més de 50.000 assistents. Sota el lema 'S'ho volen carregar tot', la vaga ha suposat la convocatòria de manifestacions arreu dels Països Catalans en contra de la reforma laboral, així com una davallada de consum d'electricitat i gas a Catalunya del 24%, i de nombrosos aldarulls al centre de Barcelona que han provocat destrosses de mig milió d'euros.Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat