Indica publicitat
Dimecres, 2 de desembre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 19 de març del 2012 | 18:55
La fotografia · Societat civil

La 'flashmob' per la independència omple a vessar la plaça Catalunya

Milers de persones s'han concentrat aquest cap de setmana als accessos de la plaça de Catalunya per participar en el rodatge d'una 'flashmob' per la independència, una iniciativa dels creadors del 'lipdub' per la independència.

Font: ACN · Èxit rotund, de nou, dels organitzadors d'esdeveniments a favor de la independència del país. Després del lip dub per la independència ─que va aconseguir un rècord mundial i ressò internacional per haver mobilitzat 5.771 persones─, i després del lip dub per la llengua catalana, aquest cap de setmana s'ha celebrat la flashmob per la independència. 

La trobada, que es concep com una concentració breu d'un grup de persones en un lloc públic, s'ha organitzat a través de les xarxes socials i ha aconseguit concentrar prop de 5000 persones de diferents edats. La flashmob ha durat uns 10 minuts i ha omplert la plaça Catalunya de Barcelona d'independentistes que no han cessat de demanar l'estat propi a crits de "In-inde-independència".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat