Indica publicitat
Dissabte, 23 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 29 de gener del 2016 | 12:09
La fotografia · Societat civil

L'ANC organitza demà dissabte un acte per agafar impuls i encarar el repte de construir la nova República Catalana

L'Assemblea Nacional Catalana organitza demà dissabte 30 de gener un acte a Cornellà  que, simbolitzarà la primera pedra del procés de construcció d'un nou país, divers, just i democràtic. Amb el lema 'Endavant República', l'ANC vol agafar impuls i força per encara aquesta nova etapa il·lusionant.

L'acte comptarà amb la presència de representants de diverses entitats, i alguns dels 72 diputats independentistes de l'actual Parlament. El grup 'Riu' (Baix Llobregat) serà l'encarregat d'amenitzar la jornada que estarà conduïda per Xavier Pérez Esquerdo i Mireia Llonch.

L'acte començarà amb una representació a petita escala de la Via Catalana que servirà per repassar els diferents episodis pels quals ha passat el procés, en la qual hi participaran alguns protagonistes de fases i moments diversos com Blanca Serra –militant històrica de l'independentisme- o Carles Mora –alcalde de les consultes d'Arenys.

Empènyer, ampliar i defensar

Tot seguit, hi haurà un espai perquè Lluís Llach (Junts pel Sí) i Mireia Boya (CUP) es dirigeixin al públic i exposin la seva lectura del panorama actual des de les institucions, tot refermant el seu compromís amb el mandat democràtic del 27S i el procés de construcció de la República Catalana amb un missatge de força i unitat.Un cop acabada aquesta part, es presentarà un vídeo de recull amb alguns dels principals reptes que s'obren durant els pròxims 18 mesos, analitzats per especialistes de renom.

Per últim, membres de l'ANC resumiran les línies d'actuació que haurà d'assumir la societat civil en aquest marc, que es poden resumir en empènyer des del carrer, ampliar la base social i defensar les institucions de tots els catalans i catalanes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat