Indica publicitat
Divendres, 3 de de desembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 30 de de juliol del 2012 | 19:09
La fotografia · Societat civil

Més de 15.000 persones omplen el festival 'Catalunya vol viure en llibertat'

El parc de la Devesa de Girona es va omplir a favor de la llibertat del país. La iniciativa també va tenir un record per als detinguts del cas Garzón.

Font: El Punt AVUI · Unes 15.000 persones han acudit aquest cap de setmana a la crida del diari El Punt AVUI a favor de la creació de l'estat català. Aquest passat 29 de juliol s'ha celebrat amb èxit el festival Catalunya vol viure en llibertat organitzat pel mateix diari.

L'acte ha estat molt més que un concert de música. Ha suposat una reafirmació nacional per dir ben alt i clar que Catalunya té dret a decidir. El festival també ha estat un acte de suport a les víctimes i afectat pel Cas Garzón, en el vintè aniversari de la detenció d'una cinquantena d'independentistes en el marc del Jocs Olímpics de Barcelona. En aquella ocasió, també 15.000 persones van cridar a favor de Catalunya i van viure una jornada històrica.

El Punt AVUI ha posat de relleu, amb aquesta convocatòria, la magna i estesa consciència nacional que té la societat catalana en el moment actual, en què l'Estat colla econòmicament i política Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat